Fotografie Anidigit

Ik lever graag foto’s waar je tevreden mee bent. Daarom bespreek ik voor een fotoshoot wat je van de foto’s verwacht. Daarnaast blijf ik altijd zoeken naar creatieve, nieuwe ideeën. Ik maak zowel overzichtsfoto’s als detailfoto’s en probeer hierbij de sfeer van het moment vast te leggen. Ook probeer ik er de persoonlijkheid van de mensen die ik fotografeer in terug te laten komen. Ik houd van kleurrijke, lichte foto’s die door hun eenvoud krachtig worden. Tijdens fotoshoots neem ik de tijd die nodig is om je op je gemak te stellen, je je goed te laten voelen en de mooiste resultaten te halen tijdens het fotograferen. Ik ben altijd rustig op de achtergrond aanwezig: ik vind het belangrijk dat iedereen een goed gevoel heeft bij mijn aanwezigheid.

Wat ik daarnaast nastreef, is transparantie over mogelijkheden. Je moet weten wat je kunt verwachten. Daarom heb ik op deze website de prijzen staan. Je ontvangt de foto’s digitaal in hoge resolutie en kunt ze dus ook zelf elders bestellen als je dat zou willen. Dus geen onverwachte kosten. Bij bruiloften lever ik geen vast aantal foto’s af, maar lever ik alle foto’s af die voor jullie waardevol kunnen zijn. Bij andere fotoshoots mag je zelf kiezen welke foto’s je graag wilt ontvangen. Gemiddeld 10 tot 15 digitale bestanden in hoge resolutie zitten bij de prijs in, en voor een kleine bijbetaling is het mogelijk een grotere hoeveelheid te bestellen. Ik geef dus zoveel mogelijk keuzevrijheid. Bij huwelijksreportages kun je zelf kiezen hoeveel uur fotografie je wilt en of je wel of geen album wilt ontvangen. Ik pas me graag aan aan jullie wensen. Voordat ik de foto’s lever, bewerk ik ze. Ik werk bijvoorbeeld pukkeltjes weg, maar ik zorg dat je wel jezelf blijft.

Ben je op zoek naar kwalitatieve, sfeervolle en creatieve foto’s die helemaal aansluiten bij je eigen wensen? En verlang je naar transparantie, betrouwbaarheid en een goede samenwerking? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!