Hondenfotografie in de studio

Hondenfotografie bij Anidigit staat garant voor schitterende hondenfoto’s zowel buiten op locatie als in de studio.

In de hondvriendelijk  ingerichte studio wordt een gevarieerde fotoshoot van je hond gemaakt waarbij het resultaat onmiddellijk op het scherm te zien is. Kopstudies, close-ups, verschillende houdingen, samen met je hond op de foto, het kan allemaal. Ook kun je als fokker met het hele nestje bij Anidigit terecht, hiervoor beschikken we over een puppyren en een grote bench.

Hondenfotografie in de studio duurt over het algemeen 30 a 60 minuten voor één hond afhankelijk van de tijd die de hond nodig heeft om te acclimatiseren.

Als achtergrondkleur zijn de kleuren wit, zwart, groen en standaard op papierrol aanwezig.

Hondenfotografie studio voor 1 t/m 2 honden: € 160,-

Uitsluitend honden van 1 eigenaar!

Inclusief:
60 minuten fotografie. (normaal royaal voldoende, ook voor twee honden)
10 digitale foto’s naar keuze, in Hoge Resolutie (HR) aangeleverd per downloadlink
Gratis parkeren voor de deur.

Alle foto’s worden na selectie standaard geoptimaliseerd op kleur, contrast, helderheid en scherpte. Indien nodig worden ze rechtgezet of bijgesneden. Photoshop bewerkingen zoals het verwijderen van halsbanden, kwijl, opleuken van de eigenaar etc of het samenvoegen van foto’s tot een compilatie is niet bij de prijs inbegrepen. Dit behoort uiteraard, tegen meerprijs, wel tot de mogelijkheden.

Extra foto’s in HR € 10,- per stuk
*Compilatie € 10,- per gebruikte foto
Extra hond € 30,-
Extra studiotijd € 30,- per half uur.

*Een compilatie is een foto opgebouwd uit meerdere foto’s. Men kan hiervoor kiezen wanneer men graag een groepsfoto wil maar dit niet mogelijk is omdat de groep te groot is, de honden te jong, etc. Dit vergt voorafgaande planning dus het is prettig hier vooraf contact over te hebben.

 

Nest-shoot of Kennel-shoot: € 190,-

Uitsluitend honden van 1 eigenaar!

Inclusief:
Tijd zolang we nodig hebben om van iedere pup/hond enkele mooie foto’s te maken plus (indien mogelijk) een groepsfoto.
10 foto’s per e-mail of downloadlink.
Van iedere pup/hond 1 hoge resolutie foto naar keuze OF een compilatie.
Gratis parkeren voor de deur.

Alle foto’s worden na selectie standaard geoptimaliseerd op kleur, contrast, helderheid en scherpte. Indien nodig worden ze rechtgezet of bijgesneden. Photoshop bewerkingen zoals het verwijderen van halsbanden, kwijl, opleuken van de eigenaar etc of het samenvoegen van foto’s is niet bij de prijs inbegrepen. Dit behoort uiteraard, tegen meerprijs, wel tot de mogelijkheden.

Extra foto’s in HR € 10,- per stuk

 

Hondenfotografie Tips

Laat de hond vooraf uitvoerig uit. De meeste honden verwachten na de autorit een wandeling en zitten met hooggespannen verwachtingen in de auto. Door na een autorit eerst een lekkere wandeling te maken kom je hieraan tegemoet en zullen ze veel makkelijker ontspannen. Op een kwartiertje rijden is een wandelgebied.

Bij vachthonden en slecht weer is vooraf wandelen niet altijd ideaal, zorg er dan in elk geval voor dat ze voordat je aanbelt hun behoefte hebben kunnen doen. Neem eventueel een paraplu, een handdoek en een borstel mee.

Wanneer je je hond graag in een specifieke houding wilt laten fotograferen, zorg dan dat de hond het bijbehorende commando beheerst. Meerdere honden samen op de foto? dan is het aan te raden dit vooraf te oefenen aangezien niet iedere hond graag dicht op zijn soortgenoot zit of ligt. Hoe dichter ze bij elkaar willen zitten of liggen hoe mooier.

Neem iets lekkers mee als beloning, kies hierbij voor iets wat klein is, niet kruimelt en in 1 hap weg is. Is je hond dol op voerbeloning en weet je dat hij of zij gaat kwijlen voor een blokje gekookte kip maar niet voor een brokje? Kies dan voor het brokje en neem sowieso een handdoek mee.

Wanneer je samen met de hond op de foto wilt is het mooi om kleding te kiezen die past bij de kleur van de hond, of bij die van de gewenste achtergrondkleur. Een zwarte hond is erg mooi op een zwarte achtergrond, maar kies dan zelf niet voor zwarte kleding maar liever voor een donkere broek en bovenkleding.

Witte honden op een witte achtergrond zijn ook prachtig, in dat geval is een geheel witte outfit erg mooi. Een kleur die past bij de kleur van de hond doet het ook prima.

Drukke prints en felle kleuren zijn minder geschikt omdat je dan als eerste de kleding ziet i.p.v. de hond of je gezicht.

Blote voeten zijn helemaal in en doen het altijd goed. Wil je dit niet neem dan een extra paar schoenen met schone zolen mee. Handen komen vaak in beeld, het is dus mooi als deze er schoon en goed verzorgd uitzien.

Een haarborstel voor jezelf en in geval van vachthonden voor de hond kan ook handig zijn.

Wanneer je je hond graag met specifieke accessoires zoals een leuke mand, kleed, favoriet speeltje etc. wilt laten fotograferen breng dit dan mee.