Hondenfotografie op locatie

Hondenfotografie op locatie is leuk voor hond en baas! Op een locatie naar keuze wordt een prachtige, uitgebreide fotoshoot van je hond(en) gemaakt. Omdat de ene hond de andere niet is pas ik mijn werkwijze altijd aan de hond(en) aan, waarbij ik natuurlijk ook rekening hou met de wensen van de eigenaar. Kopstudies, gangwerk, standfoto's voor op de website, actiefoto's, prachtige portretten, samen met de hond op de foto of gewoon ongedwongen spontane hondse momenten waarbij er helemaal niets moet... het kan allemaal.

Goede weersvoorspellingen, een vrije dag en zin in een leuke fotoshoot? Bel of email gerust om te informeren of ik de volgende dag of komende dagen nog plaats heb. Per telefoon wel graag voor 20:00. Per email kun je het natuurlijk altijd proberen.

Wanneer je liever vooraf een datum vastlegt kan dat natuurlijk ook mits het om een doordeweekse dag gaat. Bij regen maken we dan gewoon een nieuwe afspraak. Buitensessies in het weekend vinden uitsluitend in de (vroege)ochtend en uitsluitend op basis van last-minute afspraken gemaakt op de voorgaande dag plaats.

In mijn omgeving heb je de keuze uit een gevarieerd aantal buiten locatie's die geschikt zijn voor hondenfotografie. Ik kan ook jouw kant op komen of we spreken, om reiskosten te besparen, ergens halverwege af.

 

Hondenfotografie op locatie: € 120,-

Inbegrepen:

Professionele 1 uur durende fotosessie.
5 digitale foto’s in hoge resolutie.

Het door mij selecteren van de mooiste foto’s welke vervolgens met zorg worden geoptimaliseerd voor het mooiste resultaat. Ik selecteer daarbij op technische criteria, compositie en natuurlijk op een mooie blik en houding.

Meerprijs extra hond(en) zelfde eigenaar € 30
Meerprijs extra hond(en) andere eigenaar € 60,-
Meerprijs extra reportage tijd € 30,- per half uur

Extra foto’s € 10,- per stuk
Reiskosten € 0,40 p. km. 

 

Hondenfotografie Tips

Bij hondenfotografie is een extra paar handen is altijd handig.

Wanneer je je hond graag in een specifieke houding wilt laten fotograferen, zorg dan dat de hond het bijbehorende commando beheerst. Als meerdere honden samen op de foto moeten, oefenen dit dan van te voren. Niet iedere hond zit of ligt graag dicht op zijn soortgenoot.

Neem iets extra lekkers, of een extra leuk speeltje mee om mee te belonen of te animeren.

Samen met de hond op de foto? Kies dan voor kleding die past bij de kleur van de hond, of bij het landschap. Drukke prints, felle kleuren en glanzende stoffen, trekken de aandacht weg van de hond en zijn daarom ongeschikt. Neem eventueel een haarborstel mee.

Speelt je hond graag frisbee en zou je hier graag een paar leuke opnamen van willen, neem de frisbee dan mee. Hetzelfde geld voor andere speeltjes.

Neem een handdoek mee om onderweg vuil en vocht mee weg te poetsen indien nodig, voor langharige rassen eventueel ook een borstel.

Breng een flesje water mee.

Standfoto’s? Neem dan een showlijntje mee tenzij je hond gewend is los in showstand te staan. Neem bij meerdere honden voor elke hond een lijntje mee.

Wanneer je je hond liever niet zonder halsband laat lopen, kies dan voor een halsband die zo min mogelijk opvalt of juist voor een super mooie halsband die  iets toevoegt aan de foto’s.

 

Photoshop en bewerkingen.

Photoshop bewerkingen zijn (afhankelijk van de foto) mogelijk maar niet bij de prijs inbegrepen.

 

Hierbij valt te denken aan bv.:

Het verwijderen van halsbanden en lijntjes,
Digitaal stofzuigen (haren op de ondergrond),
Schoonmaken ooghoeken, lippen (dit kan heel simpel tijdens de sessie bijgehouden worden),
Schoonmaken oren. (dit kan al thuis gebeuren)
Opleuken van de eigenaar(en) (lees het wegpoetsen van pukkeltjes, verzachten van rimpeltjes e/o haren op kleding.)
enz..