Pasgeborene of newbornfotografie

Reportage kosten pasgeborene of newborn fotografie: € 120,-

Inbegrepen bij de reportage kosten:

Gratis parkeren voor de deur.

± 3 uur studiotijd.

Gebruik van aanwezige accessoires en achtergronden. eigen accessoires van jezelf mogen ook.

De mooiste foto’s worden vervolgens met veel zorg in mijn eigen stijl bewerkt voor het mooiste eindresultaat. Ik selecteer daarbij op technische criteria, compositie en natuurlijk op een mooie blik en houding.

10 Digitale bestanden in Hoge Resolutie (HR)

 Extra foto’s € 10,00 per stuk.

*Compilaties € 15,- per gebruikte foto

*Een compilatie is een foto opgebouwd uit meerdere foto’s

Alle bestelde foto’s worden volledig geoptimaliseerd, waar nodig geretoucheerd en aangeleverd in zowel kleur als zwart-wit.

 

NEWBORN FOTOGRAFIE EN BABYFOTOGRAFIE

Newborn fotografie… De inmiddels ingeburgerde benaming voor het fotograferen van pasgeboren baby’s. Newborn foto’s worden over het algemeen binnen twee  weken na de geboorte gemaakt. Tijdens de eerste twee weken na de geboorte heeft je kindje nog echt dat nuchtere pasgeboren uiterlijk, liggen ze nog graag in die vertederende opgekrulde poses die ze ook in je buik aannamen. Een absoluut unieke periode die voorbij is voordat je met je ogen kunt knipperen. Daarom is juist deze periode zo ontzettend de moeite waard om vast te leggen en voor altijd te koesteren.

Soms is het echter prettiger voor moeder en kind om wat langer te wachten. Om tot rust te komen, elkaar te leren kennen en van elkaar te genieten. Daarom kun je bij Anidigit voor newbornfotografie terecht tot en met week 4. Wel is het een feit dat je kindje fysiek al geen echte newborn of pasgeborene meer is. Een van de consequenties is dat sommige baby’s de opgekrulde poses soms niet meer fijn vinden. Er blijven er echter nog genoeg over voor een prachtige sessie dus laat je hier vooral niet door weerhouden. Jullie zijn dan ook van harte welkom voor een newborn sessie tot jullie kindje 4 weken is.

Newborns fotografeer ik in mijn studio. Hier heb ik alles bij de hand en 100% controle over het licht en de temperatuur waardoor ik een fijn klimaat en haarscherpe foto’s kan garanderen. In mijn studio hebben we de ruimte om foto’s van jullie samen te maken, en kunnen jullie even tot rust komen en genieten terwijl ik aan het werk ben zonder rompslomp in je huis.